Share |Wim werkte 12 jaren in meerdere bedrijven en sectoren toen hij in augustus 2000 actief werd als consultant. Hij startte met het organiseren van helpdesks en groeide snel door tot adviseur voor het inrichten van tactische en operationele processen in grote IT afdelingen en in business departementen.

Als consultant werd Wim dagelijks geconfronteerd met verandering- en communicatieproblematiek. Hij specialiseeerde daarom in sociale vaardigheden en communicatie.

Door zijn activiteiten als bedrijfsleider, bestuurder en adviseur van meerdere KMO’s verwierf hij tevens een flinke dosis kennis van het in lijn brengen van bedrijfsobjectieven, organisatiecultuur en de dienstverlening.

De werkwijze van Wim is resultaatgedreven, en wordt gekenmerkt door een aanpak vanuit gezond verstand, zeer no-nonsense en met groot gevoel voor realiteit. Dit gaat gepaard met een flinke dosis humor.

Wim integreert gemakkelijk met alle mensen binnen uw organisatie. Van de werkvloer tot het topmanagement, op alle niveaus.Hij kan mensen motiveren om van koers te veranderen en te groeien: als individu, als team en als organisatie.
Bekijk de getuigenissen en referenties van Wim

Contacteer Wim