Share |Les geven over communicatie, presentatietechnieken en spreken voor publiek. Dat doe je enkel goed als je zelf ervaring hebt als publiek spreker.

Daarom, en omdat hij het echt graag doet, spreekt Wim geregeld voor een gevarieerd publiek uit alle lagen van de maatschappij. Voor enkelingen, voor kleine groepen en voor grote groepen.

Enthousiast en geladen met humor brengt hij eenvoudige maar ook complexe materie en gevoelige onderwerpen of situaties tot leven.
Hij vertelt verhalen, spreekt in beelden en legt analogiën met situaties uit het dagelijkse leven. Hij inspireert en zet aan tot verandering. En vooral, iedereen begrijpt hem.

Wim spreekt over alle onderwerpen die hij in zijn opleidingen behandelt maar bouwt ook sessies rond een door nu gekozen onderwerp.

Wil u zelf spreken en wenst u een professionele voorbereiding en ondersteuning zodat u de prestatie van het jaar kan neerzetten, dan kan dat ook.

Wim steunt als spreker ook jaarlijks initiatieven van het onderwijs, hulporganisaties en belangenverenigingen. Kijk hier of u in aanmerking komt voor een GRATIS sessie van Wim.

Contacteer Wim vandaag nog.