Share |Wim is trainer en ontwikkelaar van trainingen voor meerdere aanbieders van trainingen waaronder Kluwer, Tallic, To Will, Prosource, Ordina, EquaTReA en The House of Leads.

Hij leidde in de voorbije 5 jaren meer dan 900 professionals op. Wim combineert zijn vaardigheid als opleider met 20 jaar commercieel succes, operationeel management en consulting ervaring in en met KMO’s, grote bedrijven en de overheid.

Hij is expert in communicatie, verkoop en het verbeteren van dienstverlening en werkt als gastdocent en workshopbegeleider voor hogescholen en universiteiten zoals Karel De Grote Hogeschool en VUB.

Wim traint grote groepen, kleine groepen en individuen.
Je kan hem aan het werk zien in de publieke sessies van trainingsinstituten maar je kan hem ook rechtstreeks boeken voor opleidingen bij jou in het bedrijf.

Je kan bij Wim terecht voor opleidingen over professionele IT dienstverlening (ITIL certificatie), communicatievaardigheden, presentatietechnieken, e-mailetiquette, telefoonprospectie en winkelverkoop. U vindt hier en hier een beschrijving van enkele standaard opleidingen. Alle opleidingen kunnen op maat geleverd worden.

Het resultaat van uw opleidingen wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van de trainer.
Bekijk de referenties en getuigenissen van Wim.

Contacteer Wim voor een opleiding